nieuws

In gesprek met Kingcanary

datum
20 juni 2024
auteur
Faber
Martijn van der Werff en Janine Roozemond, de oprichters van productiebureau Kingcanary
Kincanary Martijn van der Werff

Expertises samenbrengen

Martijn van der Werff

"Wat ik het leukst vind is om iedere keer een team samen te stellen. Ieder project vraagt om andere expertises."
Behind the screens

Kincanary over ‘events that matter’

In deze aflevering van Behind the Screens spreken we met Martijn van der Werff en Janine Roozemond, de oprichters van het productiebureau Kincanary. Samen bespreken zij de voorwaarden waaraan een goed evenement moet voldoen en hoe dit soms botst met de oorspronkelijke wensen van de klant. Bij elk evenement verplaatsen zij zich in de bezoeker en bedenken vanuit dat perspectief hoe een verhaal en boodschap het beste overgebracht kunnen worden. Het draait niet alleen om een fraai plaatje; ze zoeken altijd naar de juiste balans en flow.

Alles moet perfect zijn, wij doen geen concessies aan kwaliteit.

Janine Roozemond – Creative Director / Partner

Samen een evenement bouwen

Een dag bestaat uit verschillende componenten, vertellen ze, die ze altijd invullen vanuit het perspectief van de bezoeker. Gedurende de dag moet er een juiste balans zijn tussen kennis opdoen, netwerken en plezier. Samen met de opdrachtgever brengen ze de doelgroep in kaart. Hierbij maken ze een duidelijk onderscheid tussen het online en het live publiek. Elke doelgroep krijgt een eigen programma en een op maat gemaakt evenement.

Wat ik het leukst vind is om iedere keer een team samen te stellen. Ieder project vraagt om andere expertises. Zeker voor de grote producties, is het toch of je soms een nieuw bedrijf opzet. Want soms zijn het wel 30 mensen die daar maanden lang mee bezig zijn.”

Martijn van der Werff – Managing Director / Partner

PODCAST

Luister de podcast hier

Of luister in je favoriete app

Nieuwsbrief ontvangen?
Ontvang updates over nieuwe producten, recente projecten en nieuws.

Nieuwsbrief (23)

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.