nieuws

Faber University 2023

datum
13 november 2023
auteur
Faber
Ook dit jaar kijken we wederom terug op een succesvolle Faber University, ons jaarlijkse kennisevent voor relaties. Een dag vol inspiratie, innovatie en waardevolle interacties.
Faber University workshop cameras and camera systems
Video
Recap video Faber University 2023

Diverse workshops

Faber University streeft ernaar een breed scala aan professionals te bereiken, waaronder projectmedewerkers, technisch producenten, eventmanagers en zakelijke eindklanten. Dit jaar organiseerden we zeven workshops die elk gericht waren op specifieke aspecten van ons vakgebied, waarbij deelnemers praktische inzichten verkregen.

In de workshop “Projectie Technieken” dook men diep in de wereld van projectoren, waarbij mapping, warping en holografische projectie aan bod kwamen. De deelnemers leerden projecteren op verschillende schermen, oppervlakken en zelfs 3D-vormen.

“LED Displays” onthulde de diversiteit aan LED-schermen en systemen, met aandacht voor haarscherpe video weergave, transparante toepassingen en creatieve mogelijkheden, zowel binnen als buiten.

Workshop LED-schermen en systemen tijdens Faber University
Afbeelding links Workshop LED Displays
Faber University workshop VR headset
Afbeelding rechts Workshop Creatieve & Technical Services

Digital Solutions, nieuwe workshop

Een primeur dit jaar was de workshop “Digital Solutions”, waar deelnemers kennismaakten met onmisbare digitale oplossingen voor evenementen. Virtuele evenement platforms, remote productie en monitoring, evenement netwerken en interactieve content oplossingen kwamen hier uitgebreid aan bod.

De workshop “Camera Techniek” bood deelnemers de basisvaardigheden camera techniek, de keuze van accessoires en multi-camera toepassingen. “Creatieve & Technical Services” ontrafelde het proces van idee naar project, middels 3D-visualisatie, animatie, contentcreatie en technische ontwerpen. In de workshop “Mediaservers” verkenden we verschillende soorten en typen mediaservers, inclusief hun mogelijkheden en opties. Deelnemers leerden hoe content wordt gemanaged en evenementen worden geprogrammeerd. Tenslotte werd de basis kennis op het gebied van audio en licht bijgespijkerd, tijdens de workshop “Audio & Licht Basics”.

Faber University bood deelnemers niet alleen workshops, maar ook ruimte om ervaringen te delen en anderen te leren kennen. Een omgeving waar kennis niet alleen werd vergaard, maar ook gedeeld en verrijkt door interactie.

Impressie

Deelnemers Faber University 2023 Faber University workshop cameras and camera systems Workshop toepassing audio en licht voor evenementen Workshop mediaservers tijdens Faber University Faber University workshops
Nieuwsbrief ontvangen?
Ontvang updates over nieuwe producten, recente projecten en nieuws.

Nieuwsbrief (23)

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.