nieuws

Faber Audiovisuals en NEP lanceren nieuw label: Creative Animal

datum
5 oktober 2020
auteur
Faber
Lancering nieuw label Creative Animal

NEP, Faber en Univate (allen onderdeel van onze NEP Group) werken sinds een aantal maanden intensief samen voor de ontwikkeling en creatie van virtuele live events en video producties.

Door de combinatie van creatieve concepten, visuele impact & technologische oplossingen en onze crew zijn zo de meest innovatieve en creatieve projecten mogelijk geworden.

Door deze intensieve samenwerking hebben we succesvolle projecten kunnen doen waar we voorheen alleen maar van konden dromen! We hebben opdrachtgevers geholpen om hun verhaal te vertellen en hun doelgroep te bereiken, zelfs in deze lastige tijd.

Creative Animal

Achter alle technologie die deze bedrijven zowel in de media industrie als daarbuiten faciliteren, zit een gemeenschappelijke deler: creatieve mensen met goede ideeën die dagelijks het verschil maken. Zij vertalen mooie verhalen van opdrachtgevers naar creatieve oplossingen en wekken die tot leven met onze techniek.

Storytelling, beleving, interactie

Vanuit die gedachte hebben we besloten om de creatieve afdelingen van NEP, Faber en Univate samen te voegen tot het label ‘Creative Animal’, waaronder onze creatieve mensen hun krachten optimaal kunnen inzetten. Daardoor kunnen we extra waarde toevoegen aan onze huidige diensten gericht op de zakelijke markt, die de afgelopen periode een enorme vlucht hebben genomen.

Daarbij richt Creative Animal zich op de volgende drie pijlers:

  •         Concept en story design
  •         Iconic visual experiences
  •         Digital and virtual event experiences

Of het nu gaat om het bedenken van een concept voor interne communicatie, het ontwikkelen van een corporate (video) strategie met video mapping of motion graphics, een webinar of een groot virtueel of hybride event, voor iedere vraag kan Creative Animal een oplossing op maat maken waarbij storytelling, beleving en interactie centraal staan.

Door de lancering van Creative Animal kunnen we uitdagingen en vragen van klanten uit de zakelijke markt nog beter vertalen naar impactvolle video oplossingen, van concept tot distributie. Hierbij werkt Creative Animal nauw samen met andere afdelingen binnen NEP zoals ENG, Meercamera en Postproductie en met Faber voor wat betreft audiovisuele faciliteiten en toepassingen, maar zeker ook met bestaande productiepartners in broadcast en live events.

Aanstelling Managing Director Creative Animal

Om deze nieuwe creatieve afdeling verder vorm te geven en goed in de markt te zetten, is Fiona Arens, momenteel Adjunct Directeur bij Omroep MAX, aangesteld als Managing Director van Creative Animal. Per 1 december zal zij starten in deze nieuwe rol om de creatieve afdelingen van Faber, Univate en NEP aan te sturen, te structureren en een sterk creatief label op te bouwen met al het creatief talent onder 1 dak.

De komende weken zullen we je op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en onthullen wij ook de nieuwe visuele identiteit van Creative Animal.

Creative Animal: Home of Storytellers

Nieuwsbrief ontvangen?
Ontvang updates over nieuwe producten, recente projecten en nieuws.

Nieuwsbrief (23)

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.