nieuws

Faber Audiovisuals doneert € 10.000,00 aan Nationaal Fonds Kinderhulp

datum
1 maart 2018
auteur
Faber
Faber doneert aan Nationaal fonds Kinder Hulp

Op dinsdag 20 februari ontving het Nationaal Fonds Kinderhulp een cheque ter waarde van €10.000,00 uit handen van Minke Jager van Faber Audiovisuals. De donatie is de eerste van een nieuwe jaarlijkse traditie die Faber Audiovisuals dit jaar in het leven heeft geroepen.

De donatie komt voort uit het besluit van Faber Audiovisuals om jaarlijks een donatie te doen aan een goed doel. Ook in deze tijd van economisch herstel leven er nog steeds veel mensen onder de armoedegrens. Met name voor kinderen veroorzaakt dit veel dagelijkse stress en zorgen. “Iets waar geen kind mee belast zou moeten worden”, vindt Minke Jager. “Wij willen als bedrijf graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Om die reden hebben we dit jaar het Nationaal Fonds Kinderhulp als goed doel gekozen.”

“Mijn bezoek aan het kantoor van het Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer heeft me er nog meer van overtuigd dat de donatie van Faber Audiovisuals heel goed terecht gekomen is”, aldus Minke Jager. “De uitleg over de werkwijze binnen het fonds is helder en de medewerkers streven ernaar om steeds manieren te vinden om nog meer kinderen te helpen. Dit inspireert ons om met Faber structureel een steentje te willen bijdragen. De bedankwand met foto’s en bedankbriefjes van kinderen die door de stichting zijn geholpen was ontroerend. Heel fijn dat wij dit goede doel hebben kunnen ondersteunen.”

Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Dit betreft helaas 1 op de 8 kinderen. Dat zijn 421.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, betaling van een schoolreisje, traktaties op de verjaardag, een dagje uit, een fiets, opleiding, bijles, contributie voor een sportclub of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook deze kinderen moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Ontvang updates over nieuwe producten, recente projecten en nieuws.

Nieuwsbrief (23)

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.