nieuws

LED schermen en audiomateriaal op ruim 50 wintersport-events

datum
12 maart 2016
auteur
Faber
Audi FIS ski World Cup - Various locations

Faber Audiovisuals kijkt terug op een geslaagd wintersportseizoen. Al jaren doen we ons uiterste best om een betrouwbare, gedegen en ervaren samenwerkingspartner voor onze opdrachtgevers te zijn. Ook dit wintersportseizoen ging Faber Audiovisuals voor hen aan de slag.

We hebben de afgelopen maanden meer dan vijftig wintersport-events van LED schermen en audiomateriaal voorzien, waaronder de Audi FIS Ski wereldkampioenschappen. Logistiek een forse uitdaging omdat de evenementen wereldwijd plaatsvonden en elkaar in rap tempo opvolgden. Onze vrachtwagens verlieten halverwege december het magazijn om pas in maart terug te keren.

Op veel locaties is Faber Audiovisuals al een bekend gezicht. Onze crew en projectmanagement zijn er op de hoogte van de mogelijkheden en uitdagingen, zoals extreme weersomstandigheden en grote hoogtes waarop videoschermen moeten worden geplaatst. Hierbij wordt geen middel geschuwd. Waar nodig worden modules met helikopters naar boven gevlogen. Die ervaring maakt dat we onze trouwe opdrachtgevers elk jaar beter van advies kunnen voorzien bij hun materiaalkeuze.

LED materialen worden steeds lichter. Het materiaal van nu weegt nog maar de helft van dat van vroeger. Wanneer het aankomt op transport en installatie biedt deze ontwikkeling vele nieuwe digitale mogelijkheden. Een LED videobanner onderaan een skispring schans bijvoorbeeld. Of videoschermen langs de skipiste.

Faber Audiovisuals kijkt terug op een geslaagde winter. We hebben er het volste vertrouwen in dat ook het volgende wintersportseizoen – met al haar nieuwe uitdagingen, digitale ontwikkelingen en mogelijkheden – weer een succes wordt.

Nieuwsbrief ontvangen?
Ontvang updates over nieuwe producten, recente projecten en nieuws.

Nieuwsbrief (23)

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.